Sprødstegt fisk med hjemmerørt remoulade
Håndpillede Svenske rejer med mayonnaise og citron
Paté med trøffel mayonnaise og cornision
Vol a vent med kylling frikassé
Comté med chutney
bestilles til min. 2 kuverter
295,- pr. kuvert
Salad de Poulet Croustillant
Friteret, udbenet kylling lår, serveret med salat, tomat, urte- og chili mayo.
175,-
Salad Lyonnaise
med Larde d´Alsace, sprød salat og pocheret æg
175,-
Tortellini
fyldt med svampe, vendt med Karl Johan creme, serveret med revet Parmesan
Der kan bestilles et glutenfrit alternativ
180,-
Gillardeau østers
serveres med rødløgsvinagrette, Tabasco og citron.
45,- pr. stk.
Caviar
Serveres med purløg, rødløg, creme fraiche.
30 g. 435,- / 50 g. 715,- / 125 g. 1795,- / 250 g. 3495,-
Plateau fruits de mer
Carltons skaldyrs plateau
1/2 hummer, krabbeklør, flodkrebs, tigerrejer, østers, jomfruhummer og blåmuslinger
Serveres kun på forudbestilling til min. 2 kuverter.
845,- pr. kuvert
Dagens fisk
serveres med tomat beurre blanc, kartofler og sæsonens grønt.
265,-
Laksetatar
Rørt med koldrøget laks, løg, kapers og urter, serveret med citron coli og rygeost creme.
135,-
Blåmuslinger
i sauce velouté med friske urter og citron.
215,-
Grillet blæksprutte
i smør med chili og hvidløg og grillet citron.
175,-
Håndpillede Svenske rejer
serveret på surdejsbrød med majonaise og citron.
165,-
Koldrøget laks
serveret på surdejsbrød med sennpesstuvet spinat og pocheret æg.
165,-
Pariserbøf
serveret med løg, kapers, rødbede og æggeblomme.
215,-
Foie Gras-terrine
serveret med smør stegt brioche, kvædekompot og pebersauce.
195,-
Carpaccio
rullet med trøffelcreme og salat, toppet med balsamico og pinjekerner.
160,-
Frokost Boeuf - 200g.
af oksemørbrad, stegt som medallioner, serveret med pommes frites og sauce bearnaise.
365,-
Rørt steak tatar
rørt med, løg, kapers, friske urter, cognac og tomat, serveret med pommes frittes og majonaise.
215,-
6 vinbjergsnegle
serveret i smør og hvidløg.
135,-
Supplementer
Sauce Bearnaise 55,- / Pebersauce 55,- / Sprød grøn salat 45,- / Ristede grøntsager 45,-
Stegt Foie Gras 110,- / Kryddersmør 35,- / Pommes frites med majonaise 45,-
Chokolade til den søde tand
hjemmelavet chokolade stykker med crunch og nødder.
55,-
Dagens dessert
Desserten fra menuen
110,-
Creme brûlèe
Karamelliseret vanilje creme.
95,-
3 kugler vanilje is
serveret med lun chokoladesauce.
95,-
3 slags ost
serveret med kvædekompot, kiks og surdejsbrød.
125,-
Velkommen til menukortet hos Carlton – dit franske brasserie i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus. Vores menu er en hyldest til det klassiske franske køkken, hvor gode råvarer, dyb smag og traditionelt håndværk er i centrum. Uanset om du søger en udsøgt frokost midt i byens puls eller en elegant middag, byder vi på en autentisk oplevelse.
Vores køkken: Fra Boeuf Béarnaise til friske skaldyr
På Carlton er vi stolte af at servere velkendte franske klassikere. Vores menukort byder på alt fra en perfekt tilberedt Boeuf Béarnaise og rørt tatar til friske østers og skaldyr. Hver ret er skabt med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer for at sikre den højeste kvalitet og den mest autentiske smag. Leder du efter et godt spisested i Aarhus C med fokus på kvalitet, er vores brasserie et oplagt valg.
En ægte fransk middag er ikke komplet uden den rette vin. Vores nøje udvalgte vinkort komplementerer retterne og fuldender din aften hos os. Nyd den parisiske stemning i vores stilfulde lokaler på Pustervig Torv, hvor den professionelle service og den afslappede atmosfære inviterer til en aften i godt selskab.
Fredag aften skruer vi op for stemningen med DJ, der blander de klassiske rammer med nye rytmer – den perfekte start på weekenden for dig, der søger en restaurant med lidt ekstra.
Book bord på Carlton i dag Oplev et af Latinerkvarterets mest stemningsfulde spisesteder. Udforsk vores menukort og [book dit bord her] for at sikre dig en plads på vores franske restaurant i Aarhus. Vi glæder os til at byde dig velkommen.