Forret, serveres på fad
-
Marineret hvide sild, Christiansø pigens kryddersild med karry mayonaise, kapers og løg
Svenske håndpillede rejer og mayonaise
Sprød stegt fisk med hjemmerørt remoulade
serveres med rug- og lyst brød
-
Hovedret
-
Ribbensteg med rødkål, julemedister med sennep og rødbeder
og tartelet med høns i asparges
-
Dessert
-
Ris a la mande med kirsebærsauce
-
440,- pr. kuvert
Forret, serveres på fad
-
Marineret hvide sild, Christiansø pigens kryddersild med karry mayonaise, kapers og løg
Svenske håndpillede rejer og mayonaise
Sprød stegt fisk med hjemmerørt remoulade
serveres med rug- og lyst brød
-
Hovedret
-
Oksemørbrad med karamelliseret løg, pebersauce og kartofler.
-
Dessert
-
Ris a la mande med kirsebærsauce
-
495,- pr. kuvert
Julemenuerne skal bestilles af hele bordet. Menuerne kan ikke blandes.
Tilkøb:
Confit de Canard 110 ,- pr. kuvert
Stegt sild 45,- pr. kuvert
Gravad laks 55 ,- pr. kuvert
Røget ål med røræg 110 ,- pr. kuvert
Tilkøb skal vælges til hele bordet.