Kære gæster,
Vi kan mærke, at I glæder jer lige så meget til julen, som vi gør! Interessen for at fejre årets hyggeligste tid hos os har været overvældende, og vi er dybt taknemmelige for jeres opbakning.
Den store efterspørgsel betyder også, at kalenderen er ved at være fyldt op. Vores weekender (fredag-lørdag) fra midten af november og gennem hele december er nu så godt som fuldt bookede.
Har du endnu ikke sikret dig et bord, vil vi opfordre til at kigge mod ugens andre dage, hvor der stadig er ledige pladser til at nyde vores mad og den parisiske julestemning.
Tak for jeres forståelse. Vi ser frem til at skabe uforglemmelige stunder for jer i den kommende tid.
Forret, serveres på fad
-
Marineret hvide sild, Christiansø pigens kryddersild med karry mayonaise, kapers og løg
Svenske håndpillede rejer og mayonaise
Sprød stegt fisk med hjemmerørt remoulade
serveres med rug- og lyst brød
-
Hovedret
-
Ribbensteg med rødkål, julemedister med sennep og rødbeder
og tartelet med høns i asparges
-
Dessert
-
Ris a la mande med kirsebærsauce
-
440,- pr. kuvert
Forret, serveres på fad
-
Marineret hvide sild, Christiansø pigens kryddersild med karry mayonaise, kapers og løg
Svenske håndpillede rejer og mayonaise
Sprød stegt fisk med hjemmerørt remoulade
serveres med rug- og lyst brød
-
Hovedret
-
Oksemørbrad med karamelliseret løg, pebersauce og kartofler.
-
Dessert
-
Ris a la mande med kirsebærsauce
-
495,- pr. kuvert
Julemenuerne skal bestilles af hele bordet. Menuerne kan ikke blandes.
Tilkøb:
Confit de Canard 110 ,- pr. kuvert
Stegt sild 45,- pr. kuvert
Gravad laks 55 ,- pr. kuvert
Røget ål med røræg 110 ,- pr. kuvert