Hos Carlton elsker vi at skabe uforglemmelige øjeblikke.
Her har du et overblik over vores oplevelser i gennem 2026!
Januar
Hele Januar til byder vi dagens ret på menukortet til 295,-
Spis mellem 17.00 & 19.00 og få retten til 225,-
-
Retten taler til det rustikke fransk køkken.
Februar
(Winemakers Dinner)
Vi byder indenfor til en aften med Meursault!
Douhairet Porcheret ligger vejen for os sammen med WineAdvisor
Vi byder på en lækker 7-retters menu tilpasset husets eksklusive vine.
Prisen er 1895,- pr. person
Marts
Den. 28 & 29. Marts
Invitere familie og venner til en hyggestund på Carlton
Kom og spis en klassisk sammen sat menu delt i 4 serveringer
Sild - Fiskefad - Hovedret - Dessert
Det hele bliver serveret med hvidt- og rugbrød
Prisen er 395,- pr. person
(menu beskrivelsen kommer i løbet af januar og februar)
April
Den 4. & 5. April
Invitere familie og venner til en hyggestund på Carlton
Kom og spis en klassisk sammen sat menu delt i 4 serveringer
Sild - Fiskefad - Hovedret - Dessert
Det hele bliver serveret med hvidt- og rugbrød
Prisen er 395,- pr. person
(menu beskrivelsen kommer i løbet af januar og februar)
Maj
Den 10. Maj
Dagen til den helt særlige i dit liv!
Invitere på en lækker frokost, vi sørger for en finpudset Mor menu!
Den 24. & 25. Maj
Tiden hvor man samler familien!
Alt er som det plejer. Book bord til en hyggelig frokost eller aften
(vi har ikke aften åben pinse søndag)
Juni
Den 5. Juni
Dagen hvor Verdens manden skal have et kadeau!
Det er i år (2026) en Fredag!
Husk at bestille bord til den sødest mand i dit liv
Dato ikke fastsat
Europas vine & Europas mad
Menu og mere info kommer i løbet af foråret 2026
Pris pr. person 995,-
Juli
Vi ses på den anden side af sommeren!
Vi har selvfølge åbent alle ugens dage, vi afholder dog ikke nogen events.
August
28. - 31. August
"same procedure as last year"
Husk nu at bestille bord i god tid til Danmarks største byfest
September
1. - 5. September
"same procedure as last year"
Husk nu at bestille bord i god tid til Danmarks største byfest
Oktober
Igen til byder vi dagens ret på menukortet til 295,-
Spis mellem 17.00 & 19.00 og få retten til 225,-
-
Retten taler til det rustikke fransk køkken.
30. & 31. Oktober
(Fredag og Lørdag)
Inviterer dine festgalde venner til en aften med lækker mad og gode drinks
Carltons Potpourri tårn med drikkevare pakker
L´Essentiel
Menu med øl og sodavand ad libitum
795,- pr. person
L´Absolu
Menu med øl, sodavand, drinks og vin ad libitum
995,- pr. person
November
9. & 10. November
Traditionen tro afholder vi Mortens aften med den klassiske hel steget and med behørigt tilbehør.
Selv dagen, d. 10. er næsten altid udsolgt!
så vi åbner dørene d. 9. oktober til den samme lækre menu!
Hel stegt and med hvide & brunekartofler, pocheret æble med gel og andesauce
Prisen er 440,- pr. person
Hvad er en jul uden en Carlton Julefrokost
Vi servere den helt klassiske og Carlton´s Jul
Menuer kommer i løbet af sommeren 2026
December
Hvad er en jul uden en Carlton Julefrokost
Vi servere den helt klassiske og Carlton´s Jul
Menuer kommer i løbet af sommeren 2026
"if you know, you know"
UDSOLGT
Der skal tages forbehold for taste fejl, prisændringer og aflyste arrangementer